< eyesicktear: mintea si corpul
<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d19486692\x26blogName\x3deyesicktear\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://leechu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://leechu.blogspot.com/\x26vt\x3d-783375148453180685', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

mintea si corpul

Thursday, March 16, 2006


simt in mine o sila, o saturatie de metalista pubera, un impuls de a urla, abstractizat pana la latentza. latent, fiindca m-am autoeducat sa gandesc jazz. nu-mi permit mie insami sa ard naiv si autodestructiv de furie neputincioasa cand pot sa ma eliberez printr-un oftat lung de gheatza, mai elegant, mai demn, mai fara oboseala fizica. refuz. am atata autocontrol. dar nici puternica nu ma simt. candva eram. mai mica, mai absenta, mai frageda. mai vulnerabila, dar mai puternica. duceam chinuri indelungi pe spinarea unei idei, imi aserveam corpul mintzii mai abitir decat zic ca o fac azi. ea trona asupra lui prin a-l impinge dincolo de limitele lui, dincolo de limitele suportabilului. azi troneaza asupra lui zacand in el ca intr-un palat rece, alb, somptuos si sclipitor, dar paralizat. ieri il aprindea, azi il ingheatza.

de ziua de azi simt ca am dreptul sa ma derog, sa ma dezic, sa ma scutesc doar fiindca mi s-au luat cativa mililitri de sange pe la 7.

posted by leechu
7:06 AM

1 Comments:

Blogger Unknown said...

se cunoaste ca asta e post de oftat, dar nici chiar asa mai lici
ia un zambet colo, fugi la meditatii, mai un lighean cu apa rece, un jazz (geaaaazzzz...) colo sa-ti tina de urat si noi de asemenea, ca ne esti draga draga... shiote asa... a trecut si bacu admiterii si e soare si nisip si poti tu sa inoti :)

5:51 AM  

Post a Comment

<< Home